Inici

Copyset digital

Presentació

Gràfiques Copyset S.L neix a Vic l'any 1983 amb una petita màquina d'offset i una copiadora. Posteriorment, l'any 1988, s'introdueix una nova màquina d'offset d'alt nivell, que permet oferir cada cop més qualitat, valor bàsic en el nostre ideari. El creixement des de llavors ha estat lent i progressiu gràcies a un gran equip humà i a la fidelitat dels nostres clients.

L'any 1998 es construí la nova seu, més gran i amb grans possibilitats de treball. Al cap d'un parell d'anys els nous reptes digitals obligaren a traslladar la copisteria a un nou espai més gran on es pogueren encabir noves màquines digitals de color i blanc i negre.

Des del 2011 tots aquests serveis els hem centralitzat al P.A.E. Osona, des d'on podem donar un molt millor servei. Controlant tot el procés d'impressió i acabats dins un mateix espai. Els constants avenços que han patit les arts gràfiques durant aquests últims trenta anys ens obliguen a treballar dur per no decepcionar els qui confien en nosaltres. És per això que hem creat aquesta nova eina digital que ha de servir per establir una millor relació amb els nostres clients.

Moltes gràcies,

Antoni Centellas